Normaal tot vette huid

Wil je graag samenwerken naar een mooie, gezonde huid?

Super! Samen gaan we voor het beste resultaat.
Tijdens een eerste afspraak wordt er extra tijd ingepland voor een intake.
Tijdens deze intake worden al jouw wensen besproken en stel ik samen met jou een persoonlijke behandelplan samen.

Vandaar dat ik geen ‘standaard’ behandelingen hanteer. Iedere huid is UNIEK! Dus iedere behandeling is UNIEK! En zal nooit volledig hetzelfde zijn als de vorige keer, omdat de behoefte van de huid ook steeds veranderd.

Ben je benieuwd wat ik voor jouw huid kan betekenen? Boek dan nu een intake!

De huidverbeterende gezichtsbehandelingen zijn gericht op o.a. de volgende punten:

  • Het versnellen van de celdeling, dat betekent vernieuwing van de opperhuid en minder dikke hoornlaag (‘opfrisssen’ en minder kans op mee-eters).
  • Prikkelen van de bindweefselcellen; hiermee versterken we de lederhuid door stimulatie van de aanmaak van collageen (vergladden).
  • Verbeteren van de huiddoorbloeding; hierdoor gaat er meer zuurstof en voeding naar de cellen.
  • Het onder controle krijgen van pigmentcellen en talgklieren, waardoor er minder oneffenheden opkomen en de huid egaliseert.

SkinClinic Salonbehandeling - Detox Energie behandeling inclusief gezicht - nek en schoudermassage
Diepreinigende behandeling van onzuivere, vette en gemengde huid, mee-eters (comedonen) en/of acné.
Verkleint de poriën en vermindert de overmatige talgproductie, herstelt de huidcelfuncties en stimuleert het metabolisme van de huid. Geeft een egalere, gladdere en verbeterde huidstructuur. Deze behandeling blaast de huid nieuw leven in en helpt haar te beschermen tegen de schadelijke effecten van omgevingsstress, verantwoordelijk voor een versnelde huidveroudering. 

  • Duur van de behandeling: ca. 75 minuten

  • Prijs: € 65,-

 

Meer over grove poriën:


Een porie is een opening in je huid. Het is een soort buisje in de huid met een opening dat loopt naar de oppervlakte van je huid.

Een porie is verbonden met een talgklier of een zweetklier. In je huid zit talg en dat wordt door dit buisje afgevoerd. Dit is een natuurlijk proces. Zweet komt vanuit de zweetklier ook door een porie naar buiten.Grove poriën kunnen genetisch bepaald zijn doordat je een vette huid hebt. Maar kunnen ook worden veroorzaakt wanneer een porie verstopt raakt door een teveel aan talg en dode huidcellen. Daardoor wordt een porie wijder en kunnen er kleine comedonen ontstaan.
 

Wat kun je zelf doen?

Aan grove poriën kun je ook thuis al het een en ander doen. Het reinigen van de huid is hierbij heel belangrijk, hiermee voorkom je dat een porie verstopt raakt. Gebruik hierbij geen agressieve producten, dit kan namelijk juist weer uitdrogend werken voor de huid. Met als gevolg dat je nog steeds grove poriën hebt, maar dat je huid ook geïrriteerd is.

Door de juiste producten ook thuis te gebruiken, krijg je een veel beter resultaat met de behandelingen in de salon.

  • Drink voldoende water.

  • Bescherm de huid overdag goed met een SPF

  • Reinig de huid 2x per dag, ’s ochtends en ’s avonds.

  • Gebruik 1 tot 2 keer per week een exfoliant (peelinglotion) om de dode huidcellen te verwijderen.

Grove poriën verkleinen

Helaas bestaat er geen product of behandeling waardoor je de poriën echt kunt verkleinen. Een porie kun je immers niet verwijderen. Maar we kunnen de huid wel mooi egaliseren, waardoor de poriestructuur verfijnt.

Dit kunnen we in de salon bereiken door verschillende behandelingen toe te passen, d.m.v. Een fruitzuur peeling en microneedling met de dermapen. Beide behandelmethodes zorgen ervoor dat de huidstructuur egaal wordt.