Cold Plasma unieke behandeling

Behandelingen voor diverse huidproblemen Rosacea, couperose, droge huid, psoriasis, gevoelige huid, acné

HUIDPROBLEEM? 

Plan de NU je intake!
Tob je al jaren met acne klachten, rosacea of eczeem.
Wil je geen anti biotica of hormoonzalf meer smeren dan is de dr. Platon met koud plasma zeker iets voor jou!

 

Cold Plasma behandeling ca. 75 minuten € 85,-

Cold Plasma Behandeling ca. 90 minuten (anti-ageïng) € 125

Cold Plasma behandeling Losse vlekjes of plekjes: 
Prijs is afhankelijk van hoeveelheid plekjes/vlekjes 
Starttarief vanaf € 40,-

Dr. Platon Cold Plasma is voor iedereen/ieder huidtype inzetbaar.

Non-thermal Plasma of te wel Cold Plasma Energy: een compleet nieuwe techniek in Nederland voor huidverbetering op het gebied van Anti-Aging en huidproblemen zoals acne, eczeem, rosacea en psoriasis.
Het is een snelle effectieve behandeling zonder down time. Je hebt geen last van roodheid of irritatie na de behandeling en je kunt gelijk de dagelijkse bezigheden oppakken.


Koudplasma heeft vele voordelen en behandelt vele huidproblemen, zoals:

Plasma gaat niet in de huid, maar zet biochemische reacties aan waardoor er huidverbetering optreedt:

Het maakt de huid tijdelijk, tot 24 uur waarbij de eerste 10 minuten het meest optimaal zijn, toegankelijker voor het opnemen van werkstoffen. Alles wat je binnen deze tijd na het gebruik van Cold Plasma aanbrengt wordt beter door de huid opgenomen denk hierbij aan peelings en hoogwaardige werkstoffen voor huidverbetering.

De eerste 3 minuten van de Dr. Platon behandeling werkt steriliserend op de huid. Plasma steriliseert de huidporiën op effectieve wijze door vuil, talg, bacteriën en schimmels af te breken en deze door electrostatische aantrekking naar de keramische plaat van Dr. Platon te trekken. Testresultaten tonen een afname van 99% aan van talg, vuil en bacteriën aan in de huidporiën na gebruik van Dr. Platon. Van deze eigenschap heeft dus een huid met acne, rosacea, seborroïsch eczeem maar ook schimmelnagels veel baad bij deze toepassing.

  • Het werkt ontstekingsremmend bij een acne en rosacea huid
  • Het werkt kalmerend na bijvoorbeeld een intensieve peeling, eczeem of psoriasis
  • Zet processen aan om de collageenaanmaak te stimuleren
  • Verminderd pigmentophopingen die in de bovenste huidlaag, de epidermis, zitten
  • Vermindert de symptomen van eczeem en rosacea. Bij rosacea neemt de roodheid sneller af en ontstaan er minder snel nieuwe ontstekingen. Bij eczeembehandeling ervaren cliënten minder jeuk, bij psoriasis ontstaan er minder huidschilfers
  • Vermindert rimpels en lijntjes

 

Wat is Cold plasma

Plasma is na vast, vloeibaar en gas de vierde en laatste toestand van materie. Plasma bevat zeer veel energie maar komt niet in natuurlijke vorm op aarde voor.  Dit betekent dat plasma kunstmatig moet worden gegenereerd. Bij Cold plasma gebeurt dit door middel van het creëren van een elektromagnetisch veld waardoor O2 (zuurstof) en CO2 (stikstof) uit de lucht geïoniseerd wordt waardoor ozon en plasma ontstaat. Cold plasma is niet-thermisch, wat inhoudt dat het de huid niet beschadigd of verbrand. De werktemperatuur is 35-40 graden waardoor de behandeling ontspannen aanvoelt en absoluut pijnloos is.

CAP bij wondgenezing

Koud plasma, niet thermisch plasma, brengt geen schade toe aan de huid. Warm (hot) plasma is erop gericht om schade aan het huidoppervlak toe te brengen. Bij koud plasma blijft de temperatuur onder de 40 graden. CAP wordt al langer in de geneeskunde gebruikt bij wondgenezing en er wordt tegenwoordig ook onderzoek naar gedaan voor tumoren bijvoorbeeld en als desinfectiemethode bij tandheelkundige behandelingen.