Normaal tot rijpe huid / anti aging

Wil je graag samenwerken naar een mooie, gezonde huid?

Super! Samen gaan we voor het beste resultaat.
Tijdens een eerste afspraak wordt er extra tijd ingepland voor een intake.
Tijdens deze intake worden al jouw wensen besproken en stel ik samen met jou een persoonlijke behandelplan samen.

Vandaar dat ik geen ‘standaard’ behandelingen hanteer. Iedere huid is UNIEK! Dus iedere behandeling is UNIEK! En zal nooit volledig hetzelfde zijn als de vorige keer, omdat de behoefte van de huid ook steeds veranderd.

Ben je benieuwd wat ik voor jouw huid kan betekenen? Boek dan nu een intake!

De huidverbeterende gezichtsbehandelingen zijn gericht op o.a. de volgende punten:

  • Het versnellen van de celdeling, dat betekent vernieuwing van de opperhuid en minder dikke hoornlaag (‘opfrisssen’ en minder kans op mee-eters).
  • Prikkelen van de bindweefselcellen; hiermee versterken we de lederhuid door stimulatie van de aanmaak van collageen (vergladden).
  • Verbeteren van de huiddoorbloeding; hierdoor gaat er meer zuurstof en voeding naar de cellen.
  • Het onder controle krijgen van pigmentcellen en talgklieren, waardoor er minder oneffenheden opkomen en de huid egaliseert.

SkinClinic Salonbehandeling Super Lift Anti Aging behandeling bij verslapte en futloze huid inclusief gezicht - nek en schoudermassage 
Ultra voedende behandeling om rimpels en fijne lijntjes te vullen. Deze behandeling is speciaal voor mensen die intense actie op diepe rimpels en ontspanning zoeken. Bij deze behandeling ervaar je dat de huid er zichtbaar gladder, regelmatiger, strakker en steviger uitziet. 

  • Duur van de behandeling: ca. 75 minuten

  • Prijs: € 65,-

 

Hoe kun je huidveroudering tegen gaan?

Er kunnen verschillende redenen zijn dat de huid er ouder uit is gaan zien. Oorzaken kunnen van binnenuit komen, maar ook van buitenaf. Ons lichaam mist op den duur vaak essentiële voedingsstoffen om de nodige collageen aan te maken. En deze collageen is juist zo nodig om de huid jeugdig te houden. Daarom zijn ook zaken zoals voeding en lifestyle belangrijk om huidverjonging te realiseren.

Ook factoren zoals stress en schadelijke effecten van het milieu kunnen de boosdoeners zijn. Voor iedere probleem is er echter een oplossing. Huidverjonging is dus ook bij jou mogelijk!