Misschien zou je graag antwoord willen op de volgende vragen:

  • Gebruik ik juiste huidverzorgingsproducten?

  • Welk product zou het meest geschikt voor mijn huid zijn?

 

Schoonheidssalon Personal Touch Beauty werkt met een revolutionair huidanalyse apparaat waarmee je zelf de noodzaak van een goede huidverzorging en een gezonde huid kan zien. Ook als je geen probleemhuid hebt, zorgt een gericht advies en het gebruik van de juiste producten voor een stralende huid.

Wanneer je wel huidproblemen ervaart en al vele producten hebt geprobeerd, zonder blijvend resultaat, dan kun je je huid bij Personal Touch Beauty laten bekijken. Je krijgt een advies specifiek voor jouw huidtype.

De skinanalyzer maakt het mogelijk om in de diepere huidlaag van je gezicht te kijken om zo de werkelijke conditie van uw huid te bepalen. Men krijgt een juist huidbeeld van het hele gezicht, en ziet dingen die vaak met het blote oog nog niet zichtbaar zijn.

Tijdens de analyse wordt je persoonlijk uitgelegd hoe je je huid goed zou kunnen verzorgen.
Er kunnen producten worden uitgetest zodat je direct ziet, voelt, leert en ervaart wat deze producten voor uw huid kunnen betekenen.

In een vervolgmeting kunnen wij samen jouw huidbeeld volgen in een positieve ontwikkeling en eventueel de behandeling of het gebruik van produkten bijsturen daar waar nodig is. Daarnaast kan bijvoorbeeld bij iedere seizoenswisseling je huid worden gecontroleerd en waar nodig de producten worden aangepast.

Het is fijn om een heerlijke behandeling te ondergaan. Maar voor het behalen van een goed resultaat is het belangrijk met het juiste product te werken. Het is teleurstellend als een product niet het gewenste resultaat geeft. Daarnaast weet je wat je dan het beste voor thuis kunt gebruiken.