Prinses Margrietstraat 6
5246 XS  Rosmalen

06-12864744
info@personaltouchbeauty.nl

content image
This phantom sticky

Acné Behandeling en vergoeding

Acné Behandeling

Acné Vulgaris is de medische term voor jeugdpuistjes. Het is een chronisch ontstekingsproces van het haarfollikel-talgkliersysteem dat wordt beïnvloed door hormonale factoren. Pubers, maar ook volwassen, veel mensen krijgen in de puberteit acné. Bij de één zijn het enkele puistjes, bij de ander is het een uitgebreide huidaandoening. Deze kan psyschische problemen geven. Acné begint vaak rond de puberteit en kan zo'n 5 tot 10 jaar duren. Maar er zijn ook genoeg dertigers die nog steeds klachten hebben. Acné is een onschuldige aandoening. Bij de meeste mensen verdwijnt deze na enkele jaren vanzelf. Meestal verdwijnt acné voor het 25ste jaar, maar soms blijft de aandoening bestaan tot op oudere leeftijd.

Ik heb een opleiding gevolgd om acné te mogen behandelen. Tevens ben ik aangesloten bij de branche-organisatie ANBOS. Hierdoor worden behandelingen in veel gevallen vergoed. Bij jouw zorgverzekeraar kun je informeren of dit ook voor jou vergoed wordt en tot welke hoogte.

Als je ervoor kiest om samen aan de slag te gaan om jouw huid te verbeteren, dan is ook een inzet van jouw zijde noodzakelijk. Dat betekent een dagelijkse verzorging met de juiste producten. Hierbij geef ik altijd een advies over het beste product voor jou. Samen laten we jouw huid stralen!

Behandelfrequentie:

De behandelfrequentie is afhankelijk van de ernst van de acné. Bij een milde acné of bij plaatselijke onzuiverheden zal een maandelijks bezoek voldoende zijn. Wanneer de onstekingen actiever zijn, zal de behandelfrequentie in het begin liggen: iedere 2 tot 3 weken.

Resultaat van de acnébehandelingen:

De huid kan al na de eerste behandeling een rustiger beeld vertonen. We streven ernaar om samen met elkaar zichtbare vooruitgang te boeken, en gaan daarbij uit van een samenwerking van beide kanten. Acné verdwijnt helaas niet van de ene op de andere dag. Je kunt up's en down's ervaren tijdens de gehele behandelperiode. Met alleen effectieve behandelingen red je het niet: het gebruik van ondersteunende huidproducten thuis is zeer aan te raden. Ik zie je graag in mijn salon in Rosmalen (Hintham) voor een acnébehandeling.

content image

Tarieven

Acnebehandeling prijs € 50,-
Duur 60 minuten