Luxe oogbehanding + Massage


Een behandeling die je gevoeld moet hebben!!!
Ontspannende oogcontour-hoofdhuid/ Nek schouder massage combinatiebehandeling waarbij huidverzorging gecombineerd word met algehele ontspanning van lichaam en geest.
Behandeling Duur ca. 30 min
Prijs € 45,-

  • Reiniging van de ogen

  • Speciale peeling rondom de ogen

  • Lymfedrainage massage voor afvoeren van vocht rondom de ogen met oogserum en speciale oogrollers  (van chirurgisch staal)

  • EMS Apparaat: voor spieropbouw en contractie
    Insluisen van het ampul met het EMS apparaat, waarmee we ook nog eens de huidspieren stimuleren, de huid open zetten en daarmee de ingredienten nog dieper kunnen zakken. 

  • Peptide Active Age Eyelift pads, waarmee lijntjes, wallen en donkere kringen vervagen. Het verlicht zware,vermoeide ogen en geeft een frisse blik. Massage van hoofdhuid, nek- en schoudermassage gedurende de inwerktijd van de eyepatch oogmaskers

In de salon is een speciale oogbehandeling ontwikkeld. Omdat vochtwallen ontstaan doordat de circulatie verminderd is, moeten allereerst afvalstoffen worden afgevoerd. Dit dient zowel van binnenuit te geschieden door te detoxen, als van buitenaf. Dit laatste gebeurt in de salon door middel van een combinatie van manuele lymfedrainage een speciale peeling, als mede de toepassing van de speciale eye pads

Deze behandeling vermindert de veroudering van de huid rond de ogen, ontlast wallen en donkere kringen.

Extra info:

De huid rond de ogen is heel dun ( 0.5 mm dik )
Het gebied rond de ogen heeft geen vet- en zweet klieren en daardoor dus geen natuurlijke beschermlaag.
Dit gebied heeft een zeer fijn netwerk van bloedvaatjes, deze vaatjes werken langzaam en hebben de neiging de afvoer te stagneren.
Er zijn 22 spiertjes nodig om de ogen te laten knipperen en dienen niet voor de stevigheid van de huid. Meer dan 10.000 knipperingen per dag zijn nodig om het hoornvlies te hydrateren. Niet meegeteld de bewegingen voor de mimiek ( lachen, glimlachen…..) die ook een beroep doen op dit gebied. Door al deze bewegingen samen zal het oogcontour sneller te lijden hebben.