Huidverzorgingsadvies

Reinigen

Begin met het goed reinigen van uw huid. De reiniging moet grondig zijn zodat uw huid schoon is en weer kan ademen. Een niet schone huid kan gaan irriteren en verlaagd de weerstand en conditie. U behaalt meer resultaat met de crème na een goede reiniging. Reinig uw huid zowel ’s morgens als ’s avonds. Een reinigingsmilk/foam zorgt ervoor dat de huidporiën open gaan staan en verwijderd de viezigheid van de huid.

Oogcrème, zin of onzin?

Vanaf 25 jaar raad ik een oogcrème aan. De huid van de ogen bevat minder talgkliertjes waardoor er van nature minder bescherming op zit. De eerste tekenen van huidveroudering zie je meestal dan ook snel daar. Een gewone crème wordt afgeraden rondom de ogen omdat deze vaak te vol zijn, een oogcrème is milder voor de gevoelige huid rondom de ogen.

Serum, een extra vitamine boost!

Een serum is het extra vitamine bommetje voor de huid. De werkstoffen in dit product zijn in hogere percentages aanwezig en beter geoptimaliseerd dan bij een gewone crème. Een prachtige toevoeging voor de extreem droge huiden, of voor diegenen die net even wat extra’s willen bereiken in hun huidverzorgingsroutine.

Crème gebruiken

Crème, zowel s’ochtends als s’avonds, aangepast per seizoen
Gebruik zowel ’s ochtends als ’s avonds een crème.