Corona regels per 06-11-2021

De schoonheidsspecialist draagt voor, tijdens en na de behandeling een mondneusmasker. De klant draagt vanaf binnenkomst een mondneusmasker en verwijdert deze zelf als de behandeling in het gezicht start. Zodra de behandeling in het gezicht eindigt, doet de klant zelf het mondneusmasker weer op.

- Ben je verkouden of heb je last van koorts,  hoesten en /of andere symtonen van corona dan willen we je verzoeken om je afspraak te annuleren. Graag 24 uur voor de behandeling. 

- Graag zelf meenemen: Een groot badlaken waar je op kunt liggen. Een dekentje wat je over je heen kunt leggen.

- Bij binnenkomst staat er een desinfectiegel om je handen te desinfecteren. Draag je handschoenen dan moeten deze ook bij binnenkomst gedesinfecteerd worden. Bij weggaan kan dit nog een keer indien gewenst.

- Kom niet te vroeg op de afspraak  maar ook niet te laat ivm desinfectie en ventilatie. Kom alleen naar de afspraak.

- Tijdens de behandeling werk ik een groot gedeelte met disposable handschoenen aan. Tijdens de behandeling was / ontsmet ik meerdere keren mijn handen. Ook materialen worden meerdere keren ontsmet.

- Het wordt gewenst om via een tikkie te betalen of bankoverschrijving. Contante betaling is uiteraard ook nog mogelijk.

- Na iedere behandeling wordt de salon inclusief deurklinken, balie en andere oppervlakken gedesinfecteerd. De behandelstoel en de handdoeken worden na iedere behandeling verschoond. Ook wordt er tussen de behandelingen geventileerd.

- Het is voor iedereen wennen en ik hoop jullie begrip. Het is belangrijk dat we met z'n allen de regels naleven! Heb je vragen stel ze gerust via mail of telefoon. Onderaan deze pagina staan de contactgegevens.


Lieve beautygroet, Saskia
Schoonheidssalon Personal Touch Beauty

Tel: 06-12864744 / info@personaltouchbeauty.nl