Corona regels:

- Ben je verkouden of heb je last van koorts,  hoesten en /of andere symtonen van corona dan willen we je verzoeken om je afspraak te annuleren. Graag 24 uur voor de behandeling. 

- Bij binnenkomst staat er een desinctiegel om je handen te desinfecteren. Bij weggaan kan dit nog een keer indien gewenst.

- Kom niet te vroeg op de afspraak en kom alleen. Kom je met de auto laat zo nodig de jas in de auto

- De ruimte en de behandelstoel zijn iets anders aangekleed zoals je gewend bent. 

- Indien gewenst kan ik met disposable handschoenen aanwerken. Dit is vanuit het protocol niet verplicht. Tijdens de behandeling was ik meerdere keren mijn handen. Ook materialen worden meerdere keren ontsmet.

- Het wordt gewenst om via een tikkie te betalen of bankoverschrijving. Contant betalen mag ook maar dan zorg ik ervoor dat het via een enveloppe gebeurd. Deze leg ik klaar in de salon of mag zelf meegenomen worden.

- Na iedere behandeling wordt de salon inclusief deurklinken, balie en andere oppervlakken gedesinfecteerd. De behandelstoel en de handdoeken worden na iedere behandeling verschoond.

- Het is voor iedereen wennen en ik hoop jullie begrip. Het is belangrijk dat we met zn allen de regels naleven! Heb je vragen stel ze gerust via mail of telefoon. Onderaan deze pagina staan de contactgegevens.


Lieve beautygroet, Saskia
Schoonheidssalon Personal Touch Beauty