Prinses Margrietstraat 6
5246 XS  Rosmalen

06-12864744
info@personaltouchbeauty.nl

content image
This phantom sticky

Eye Treatment / Fillers ogen

content image
content image

NIEUW: Quanis Dermafiller
Nieuw bij Schoonheidssalon Personal Touch Beauty in Rosmalen (Hintham): fillers in de huid brengen met pads! De filler zonder echte naalden!

Duur: ca 40 minuten
Prijs: € 47,50

De behandeling bestaat uit:

  • Reiniging van de ogen

  • Lymfedrainagemassage met oogserum

  • Quanis Dermafiller

Stel je wilt geen injectables, maar je wilt wel specifieke huidzones (ogen of op andere plaatsen in het gelaat) een boost geven?  

Quanis Dermafiller is een nieuwe pijnloze behandelmethode voor kraaienpootjes, wallen, droogte lijntjes,  dunne huid,  donkere kringen door vermoeidheid (bij een jongere huid), donkere kringen bij een oudere huid als gevolg van huid verdunning en droogte lijntjes Via de unieke Quanis Dermafiller pads, die op het gewenste gebied worden geplakt, wordt door middel van een soort micronaaltjes hyaluronzuur (wat ook bij normale fillers wordt gebruikt) pijnloos de huid ingebracht. De hyaluronzuur micro kristallen zorgen in de huid voor het herstel van de vochtbalans waardoor de fijne rimpels die zijn onstaan door uitdroging, van binnen uit weer worden opgevuld en geeft het de huid zijn elasticiteit terug. 

Samenstelling 
Quanis Dermafiller bevat niet alleen hyaluronzuur, maar ook collageen en vitamine-C. Quanis Dermfiller bevat alleen natuurlijke stoffen en geen geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen of alcohol en is niet getest op dieren.